Myser och pyser och alldeles bubblar.

 

Mellan alla krångliga och trassliga funderingar som jag snurrar runt mina ben och sedan försöker gå framåt med gör jag lite annat. Efter att ha sett dagens avsnitt av den helt underbara julkalendern Tjuvarnas jul (Har för övrigt plockat fram min basker som liknar Charlies) vankas nu städnojja då vännen som alltid hade det så fint och städat kommer. Mysigt, pysigt och alldeles underbart.

Abibabo.


Jag har inget mer än mina tankar.

8 december

Galet.
Så sant, så sant.
Vet inte riktigt vad jag gör men skriver vidare på ett personligt brev och önskar att dygnets timmar blev längre. Eller att jag blev mer effektiv.

9 december

Sätter mig snart på bussen och tänker lyssna bort allt. Får för tillfället lust att hoppa hoprep i lägenheten till musik. "Vi borde sätta igång skrikpunk så vet dom hur det skulle låta om det faktiskt var vi som förde oväsen."

Kalle Baah ur högra väggen en onsdag. Telefonsamtal som berättar om klagomål från vänsta väggen en torsdag. Hej ingemansland!

Osammanhängande och alldeles galet. Så kan det vara en fredag i december en vecka efter flytt.




Oh lord, please don't let me be missunderstood

Sitter och gör sånt som jag gjorde förr.
Kommer hem efter att ha cyklat runt i en lätt snöklädd stad. Springer upp för trapporna och myser sen ner mig i soffan med musik, en kopp te och skisspennor.

Tror minsann att jag gillar det här.

Abibabo.

RSS 2.0