helvetet

 
Om exakt en vecka öppnar grupputställningen helvetet där jag ska vara med. Sista penseldraget är (förhoppningsvis) draget och jag dyker nu åter ner i mina böcker igen för att lyckas avsluta mina två tentor som också lyckats hamna samtidigt. Det är konstvetenskap och kvinnorhistoria som jag läser för tillfället. Men idag är det paus. Just nu ligger jag i soffan med en kopp te och tittar obligatoriskt på Harry Potter vilket jag gjort de senaste veckorna som alltid under den här årstiden. Det är fint. Nu vill jag först och främst att snön ska komma och täcka staden med ljus för att sedan smälta bort så att våren kan blomma upp ur marken. För då vill jag stå på öland, ta av mig skorna på prov och frysa lite lätt i den första vårsolen.
För övrigt så väntar jag på våren för att veta hur det fortsatta året kommer att se ut. Fint och spännande, det är vad det är!

En dag ska vi dö, alla andra ska vi det inte.

 
 
 
Gläntar på dörren lite, nyser lite över allt damm där inne men stiger sedan in för att med förvånad stämma utbrista "nämen se här var det visst en blogg!".
Men jag tänker då inte hålla på och damma och städa upp. Det är inte min grej. Stiger bara in för en minut och berättar lite om mitt år. För det här året tror jag ta mig fanken har varit det bästa året någonsin (typ räknat med mitt minne).
Jag har ställt ut, målat som tusan, rest till prag, slutat jobba, börjat plugga och haft en underbar sommar.
Helt förträffligt! Så det här får gärna fortsätta. Detta året ska jag försöka fortsätta i samma bana med tilläggen att jag vill träffa mina vänner mer och dricka mer kaffe i solen.

Tack och hej leverpastej.

RSS 2.0