Vad drömmer du om?

 
I helgen blev det besök i Borås för att hälsa på Emmy som går på Textilhögskolan där. Det blev en massa mys, god mat och loppisäventyr. Himlans bra med sådana utflykter såhär innan våren har slagit sig till ro ännu. Man komemr ur sitt lilla vinterbo ett tag och får nya saker att titta på.
Nu sitter jag trött i kökssoffan och dricker kaffe men energin finns där. Den kommer nog snart, typ när jag har fått gå på bokrean eller så. Det tror jag starkt på. Så får dagen börja. Låt bokfesten börja!
 

I follow.


 
Stockholm är över och jag tar inte ens av mig skorna utan går direkt in till sängen lägger mig och andas in hemma. Ser vårljuset som söker sig in mellan persiennerna och jag ler. Suckar trött men ler.
 
Det var 1 och en halv vecka sedan nu och jag ler fortfarande. Jag följer min magkänsla och går mest runt och myser, vilar och väntar på nästa inspirationsvåg. Blundar i vårsolen och dricker kaffe. Har min första hela lediga helg för i år. Går på släktkalas och pratar om böcker, kultur, ilska, stress, själen och nya projekt. Och framförallt så sover jag.
Idag var jag på auktion också vilket var länge sedan sist. Jag satt på min stol och följde allt med uppspärrade ögon och tyckte att det var så himla spännande så att jag nästan skakade ett tag. Kanske inte helt normalt men en perfekt dag om man frågar mig. Solen lös in genom ladugårdsfönstrena medans alla satt där på sina trästolar med filtar, nummerbrickor och kaffekoppar. Väldigt msyigt.  Allt är väldigt myspys just nu. Jag fortsätter på det spåret ett litet tag till tror jag allt.
 
Abibabo.

 
 
 
 

RSS 2.0